Skip to content
2017. március 2. csütörtök / sum-blink

Ideges nők

A játéktörténelem legveszedelmesebb főszereplői nem a Duke Nukem-re hajazó őrmester frizurájú body builderek, neeem. Tudjátok kik? A nők.

global-women-connected-angry-email-facebook

Közülük is a problémásabb egyedek – némelyikük simán antiszoc, valamelyik démon, vagy vámpír, de akad olyan is, aki simán csak családja foglalkozását viszi tovább. Összeszedtem a legvérmesebbeket. 18+

lollipop_chainsaw_juliet_starling_by_ivances-d5j52cz

Juliet (Lollipop Chainsaw)

A San Romero gimis pompomlány vígan szeleteli a zombikat (náluk ez már családi hagyomány), miközben előszeretettel fogyasztja kedvenc szopogatnivaló édességét. Ja, barátja feje meg egy tartályban fityeg az övén… Beteg?

alice_amrAlice Liddel (AMA, Madness Returns)

De nem annyira, mint Alice. Ő valódi mentális eset és az első rész óta sem javult sokat az állapota (pedig ott már meggyógyult…). Már nem katatón, de víziók gyötrik egy hajdani tragédia kapcsán – az ily módon megjelenő Csodaországban pedig többek közt kártyazombikat, hatalmas babafigurákat és kátrányszörnyeket aprít.

rayne-bloodrayne-full-99555Rayne (Bloodrayne 1-2)

A pengékkel felszerelt vámpírvérű”vörösbegy” egyrészt a náci katonákat írtja halomra, másrészt ha úgy alakul ellenséges goth fajtársait is.

Életerejét előszeretettel tölti fel a nyakukra harapva egy jól eső kortyolással a testükben csörgedező piros nedűből…

ayabrea

Aya Brea (Parasite Eve)

Aya egy igazi japán hősnő – már a valóságban. A játék sztorija szerint egy manhattani ügynök féleség, aki számos parafenomén tulajdonsággal rendelkezik.

Három kalandot élt meg és mangákban is folytatta karrierjét. Különös szokása, hogy a csúfságokat “belülről” intézi el… Jujj.

bayonetta_alt_ssb4Bayonetta

A hihetetlen laza és colos boszorkánycsaj négy fegyverrel darál egyszerre minden gonosz angyalt, aki az útjába áll, a legkülönfélébb (Dantétól tanult) cool mozdulatokkal kivégezve őket. Teszt hamarosan az oldalon…

Az alábbi két hölgyemény, Harley Quinn és Nariko amolyan bónuszként került a listára – százasnak/ nyugodt diplomatáknak szintén nem nevezhetőek…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: