Skip to content
2015. február 1. vasárnap / sum-blink

Havas játékok

South Park (E) (M3)Sok hó idén sem esett a fővárosban (eddig) így digitálisan elégíthetjük ki az idei hóban tiprós élményeket – már, ha nem megyünk síelni.

Nos én nem. Minden játékban van szinte hó, észrevettétek? Nekem ezek a havas játékok ugrottak be, mikor a valódi elolvadt és jól elméláztam a tócsában fekvő répaorrok láttán. (Direkt nem téli sportos és karácsonyi játékokról beszélek…)

Max Payne:

El tudjátok képzelni ezt a játékot hó nélkül? Én nem. Igaz, a nagy, büdös, Sin City jellegű sötét New York-i alvilágban játszódik és roppant lehangoló, de az utcákat róva a hó mégis ad egyfajta kellemes hangulatot a Max Payne-nek.

Croc:

Az első 3D-s játék, amiben megtapasztaltam – a jég csúszik! Hóban megmaradó lábnyomok, ropogós hangú léptek – és igen nehéz főgonoszok egy befagyott tavon. Nyamm!

Star Wars játékok – Hoth bolygó:

Itt igen sok játékot fel lehetne sorolni, de leginkább a Rogue Squadron és a Battlefront sorozat érzékeltette velem mit is érezhettek a lázadók a fagyos Hoth bolygón.

Tomb Raider sorozat :

Egyetlen részt (IV.) leszámítva minden eddigi Tomb Raider-ben volt havas pálya… Ráadásul az egyes epizódok télen jelentek meg! Szintén remek hangulatot ad a játéknak a fehér csapadék – talán ezért is rögzült anno bennem a sok hófödte barlang és farkasverem…

The Thing:

A horrorklasszikus folytatása – játék formában. Igaz, a helyszín miatt alapból adott a hóvakság és a jeges lehelet, de ennél zimankósabb és cidrizősebb játékot aligha találhatnánk.

Assassin’s Creed III:

Az utolsó olyan játék volt, amiben szinte éreztem a csizma alatt ropogó fagyos erdei talajt, a jeges vizet, és a derékig érő havat… Állítom a hangulat 30-40%-át vitte az időjárásváltás!

Blair Witch: The Elly Kedward Tale:

Szerettem ezt a játékot, mert végig havazik benne és az éjjeli erdőt érdekes, állókamerás perspektívából mutatja be. Alulértékelt darab!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: