Skip to content
2012. április 11. szerda / sum-blink

Sleeping Dogs előzetes

A Square Enix londoni stúdiója idén augusztusban jelenteti meg a True Crime sandbox játékuk folytatását, mely pályafutását még az Activison kiadónál kezdte. A negyedik epizód (360, PS3, PC) egy új történetvonalat vesz fel, ám a hagyományokat nem hagyja el: ezúttal is egy, az alvilágban elmerülő rendőrt (Wei Sen) alakítunk, a játék felépítése pedig a GTA sorozatéhoz marad hasonlatos – hatalmas városban zajlanak az események, ahol viszonylag szabadon oldhatjuk meg az egyes lövöldözős és autós missziókat.

A játék egyik legfontosabb eleme az XP, azaz tapasztalati pontok bevezetése lesz. Ez már ismerős lehet a San Andreas-ból. Itt Face-nek (Arc) hívják ezt a küldetésekkel/ mellékküldetésekkel fejleszthető képességet – az első rész Jing és Jang rendszeréhez hasonlóan jó vagy rossz cselekedeteink alapján nő ez a pontszám (és az arcunk :)), aszerint, hogy a városnak, vagy épp a Triádoknak segítünk. (Hong-Kong három maffiózó családja kerül a sztori középpontjába.)

A tisztelet fontos lesz a küldetések miatt, hisz némelyiket addig el sem vállalhatjuk, míg nincs elegendő tekintélyünk. A város nem Hong Kong kavicsról-kavicsra lemodellezett mása lesz, hanem fiktív helyszín, de több negyedre, más-más hangulatú területre tévedhetünk benne. A neonfényes utcákon akár gyorsulási versenyeken is indulhatunk majd. A sztori a Téglát idézi – ez lehet a játék nagy erőssége, hisz játékmenet szempontjából eddig sok újdonságot nem mutat a konkurensekkel szemben. A GTA V. mellett a játék feltehetően csak másodhegedűs lehet, de mindenképp ígéretesnek tűnik.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: