Skip to content
2012. április 1. vasárnap / sum-blink

A legkúlabb játékhősök

Tökösek, nem félnek senkitől és semmitől, jó a humoruk, a nők a lábaik előtt hevernek – mi kell még egy virtuális bredpithez? Semmi!

Jöjjön hát a lista:

Duke Nukem:

Bunkó, férfias, többször is megmenti földet és a nők bálványa – immáron már Forever is. Beszólásaira minden játékos emlékszik, legyen az az “Hail to the king baby, vagy épp a Come get some” frázis. Minden helyzetben tahó/ macsó, laza és tökös…

Dante:

A félember-féldémon Dante hófehér hajával és vörös ballonjával minden videojátékos nő (vannak vagy kb. 40-en) álma – hűvös, laza, jóképű és bizony minden rossz fiúval leszámol…

Mike LéRoi/ Shadowman:

Egy méltatlan elfeledett afro-amerikai (értsd: néger) játékhős, aki a Deadside és e-világ ura egyben – mindkét alakjában rekedt, macsó hangon csillogtatja meg humorát és semmitől nem hátrál meg – képregényben és játékban egyaránt.“Just open the gates, Jaunty.”

Stranger:

A Nocturne, Idegen névre hallgató hőse, angol hidegvérével éri el azt a menőséget, amivel felkerül laza toplistánkra. Legyen az vámpír, démon, farkasember: Ő karót nyelve teljesíti kötelességét – lelövi.

Leon Kennedy:

A zimbes-zombis Resident Evil sorozat második, negyedik, majd hatodik részében felbukkanó figurát (szeret pihenni a srác, na) Nick Carter-es frizkója ellenére (fiatalabb generációnak) igen kemény fából faragták. A közrendőrből detektívvé avanzsált zsarutól bizony minden élőhalott szemlesütve menekülhet, mert Mosómedve Város békéjét csakis Ő tarthatja rendben!

Ezio Auditore :

Az időutazó kalandor, Desmond őse, Altair bérgyilkos leszármazottja, azt hiszem az AC sorozat második részében minden női játékos szívét megdobogtatta olaszos akcentusával, sármos sebhelyével és persze drámai élettörténetével. Ezio, az itáliai gigoló és egyben gyilkológép olyan szimpatikusan végezte a munkáját és olyannyira a játékos szívéhez nőtt, hogy lehetetlen volt nem szeretni – macsó, laza, ugyanakkor az erkölcs éber őre és tárt karokkal várja mind az Őt körül rajongó nőket, mind ellenlábasait!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: