Skip to content
2011. november 3. csütörtök / sum-blink

AvA – Love Part II.

Tom a 2003-as album után csúnyán besértődött a blink 182 másik két tagjára és a feloszlás után megalapította az Angels and Airwaves formációt – többek közt az Offspring dobosával, aki most hagyta el, három album után a csapatot. Az egykori blink tag eléggé el volt telve magával, ilyeneket nyilatkozott, hogyha hiszel benne tudsz vízen járni meg hasonlók – aztán leszállt a magas lóról és, mint tudjuk 2009 óta minden oké a fiúk közt.

Az AvA zenei stílusa nehezen behatárolható alternatív “űrrock”, rengeteg elektronikus behatással – nem véletlen nevezték az új U2-nak. Azonban, ami igazán fontos, hogy a dalok szövegei mind magasztosak, az ÉLETRŐL szólnak és fontos szövegeik vannak minden, az elanyagiasodott világból kiábrándult, szeretetet-szerelmet, barátságot kutató ember számára.

Az új album címéhez hűen ebbe a sorba áll be, azonban már pénzért tölthető (az első hivatalosan is ingyenes a fiúk honlapján, illetve, annyit adsz érte, amennyit gondolsz, de nem kötelező). Két változata van – egy gold csomag, magával az albummal, egy dögcédulával és egy zászlóval egyetemben… a deluxe pakk már komolyabb: tartalmaz egy képregényt, pólót, a LOVE filmet, és a LOVE album mindkét részét egybe csomagolva.

Igen, a LOVE egy film is, melyhez a fiúk írták a zenét – ezt is tartalmazza a kiadás. Egy sci-fi románc, mely a Santa Barbara filmfesztiválon és más szemléken több díjat is kapott. De ha szerencsés vagy még Tom (egyik) gitárját is megnyerheted ezzel a kiadással!

Az albumon természetesen ismét van egy utalás elrejtve az előző részt összekapcsolandó. A dalok ismét az életről, a szerelemről, Istenről szólnak, a megszokott dinamikát követve. A négyes számot könnyen félreértheti sok ember a címe alapján. Az intro és outro gyönyörű, mint eddig mindig. Erre mindig is adtak a fiúk. Az album első slágere az Anxiety (szorongás) hűen áll be, a szép, de kissé fájdalmas dalok közé:

iTunes-on is fent van az album, ha valaki érdekelt az ilyesmiben. Én a delux csomagra gyúrnék, de most esélyem sincs rá. Tán egyszer később. Addig is hallgassuk az albumot.

All That We Are…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: